‘Twitter’ ridizajnon pamjen për PC, sjellë ndryshime radikale

‘Twitter’ ridizajnon pamjen për PC, sjellë ndryshime radikale

Twitter po shtjellon një ridizajnim të ndërfaqes së saj të desktopit që do të korrigjojë veçoritë e tij më të rëndësishme të navigimit dhe do të promovojë disa të reja.

Sipas rrjetit social, gjatë ditëve të ardhshme platforma do të ketë karakteristika të rëndësishme në shiritin e navigimit si butoni për t’u kthyer në kryefaqe, njoftimet, mesazhet dhe më shumë, në anën e majtë të faqes.

“Sot është një hap i madh, ndërsa vazhdojmë në ndërtimin e Twitter për t’i shërbyer mirë njerëzve që e përdorin atë çdo ditë”, tha kompania në një postim në blogun e tyre.

Ndërsa shumica e këtyre veçorive do të mbeten të pandryshuara përveç vendndodhjes së tyre në shirit, mesazhet e dërguara nëpërmjet PC-së tani do të përditësohen për të shfaqur biseda dhe për të dërguar mesazhe në një dritare.

Platforma gjithashtu ka shtuar më shumë funksionalitet në ndërfaqen e saj në desktop, duke sjellë veçori të tilla si eksplorimi se cilat grumbullojnë përmbajtje, si video live ose lokale, si dhe cicërimat në trend.