Jennifer Lopez e interesuar që të merr pjesë në Super Bowl

Jennifer Lopez e interesuar që të merr pjesë në Super Bowl

Jennifer Lopez është plotësisht e interesuar për të marrë pjesë në shoun e Super Bowl 2020 në Miami të Floridës.

ET foli me këngëtaren 49 vjeçare prapa skenës së koncertit të saj “It’s My Party” në Madison Square Garden në New York City të hënën – i cili u ndërpre për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike në qytet.

“Po, ne kemi menduar për Super Boël dhe është në qytetin e Miamit. Është një punë e madhe, por ne do të shohim”.

Vendndodhja është ideale, duke pasur parasysh lidhjet e ngushta të Lopezit me këtë qytet për shkak se Alex Rodriguez u rrit në Miami –

Ata po ashtu kanë një vendbanim atje dhe kalojnë mjaft kohë në qytet.