Rami Malek dhe Lucy Boyton shfaqen të dashuruar së bashku

Rami Malek dhe Lucy Boyton shfaqen të dashuruar së bashku

Rami Malek dhe e dashura e tij u paraqiten bashkë në një festë për shfaqjen e ardhshme të Lucy Boynton “The Politician”.

Ata u shfaqën shumë të dashuruar mes vete.

“Ata ishin një çift vërtet i bukur”, tha njëri nga ata që ishin me ta. “Ata ishin ulur afër dhe mbanin duart – mund të thonit se ata me të vërtetë janë për njëri-tjetrin”.

Malek dhe Boyton luajtën bashkë në “Bohemian Rhapsody”, film për të cilin Malek u shpërblya me çmim Oscar.