Yjet që edhe prindërit i kishin të famshëm

Yjet që edhe prindërit i kishin të famshëm

Nga e trashëgojnë të famshmit talentin e tyre? Sigurisht, na prindërit e tyre!

Siç rezulton, ka më shumë familje të famshme në Hollywood sesa mendoni.

Më poshtë janë disa nga njerëzit e famshëm që edhe prindërit i kanë pasur poashtu shumë të famshëm.

Nëna Thurman, nëna e Uma Thurman10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Blythe Danner, nëna e Gwyneth Paltrow10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once
10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Jon Voight, babai i Angelina Jolie
10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Ingrid Bergman, nëna e Isabella Rossellini10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Keith Allen, babai i Lily Allen10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Jayne Mansfield, nëna e Mariska Hargitay10 Celebrities Whose Parents Were Also Famous Once

Yolanda Hadid, nëna e Gigit dhe Bellas