Operacionet në QKUK ​janë kryer dhe po kryhen normalisht

Operacionet në QKUK ​janë kryer dhe po kryhen normalisht

Në bazë të konfirmimit të Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv Qendror, të gjitha sallat operative kirurgjike në QKUK kanë punuar normalisht, duke përfshirë edhe ​programin​ e planifikuar të operacioneve.

ShSKUK ka ndërmarrë masat e nevojshme për funksionim normal të sallave operative,  në bazë të informacioneve të sotme nga​ klinikat kirurgjike edhe ditën e sotme, operacionet po kryhen normalisht.

Pati raportime në media se operacionet janë shtyrë për mungesë të barnave në disa klinika.


MË SHUME NGA Shëndetësi