Hajnat vjedhin armën me leje në një shtëpi në Ferizaj

Hajnat vjedhin armën me leje në një shtëpi në Ferizaj

Persona të panjohur kanë hyrë në një shtëpi dhe kanë vjedhur armën e cila ishte me leje.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka informuar se persona të panjohur nga shtëpia e tij kanë vjedhur një armë zjarri, e cila ishte me leje”, thuhet në raportin e Policisë.