​Ky është vendi ku u xhirua ‘New Look’

​Ky është vendi ku u xhirua ‘New Look’

Rita Ora përfundimisht lansoi ​​videon muzikore që ne të gjithë ishim duke e pritur.

Tifozët e saj shumë shpejt kuptuan vendin se ku ishte xhiruar spoti për këngën më të re të këngëtares me origjinë kosovare.

Videoja u xhirua në Dubaj dhe këngëtarja aty duket mahnitëse në pjesët më pak të njohura të qytetit, si Ura Meydan, Bur Dubai, ndërtesat historike të Al Seef dhe The Creek.