Jennifer Hudson arrin marrëveshjen e kujdestarisë për djalin

Jennifer Hudson arrin marrëveshjen e kujdestarisë për djalin

Jennifer Hudson ka arritur një marrëveshje kujdesi me ish-të fejuarin David Otunga, dy vjet pas ndarjes së tyre.

Aktorja fituese e çmimit Oskar, 37 vjeç, dhe 39 vjeçari ish-profesionisti i mundjes, filluan një betejë të kujdestarisë ndaj djalit të tyre David Jr, pothuajse dy vjet më parë, me Tribunalin e Çikagos që raportojnë se palët arritën marrëveshjen e tyre të martën.

Faqja e internetit raporton se detajet e marrëveshjes së kujdestarisë janë mbajtur sekrete, pasi Jennifer dhe David nënshkruan një urdhër në 2017, gjë që i pengon ata të flasin publikisht për rastin.