Ferizaj me godinë të re të Komunës dhe të gjitha shërbimet në një vend

Ferizaj me godinë të re të Komunës dhe të gjitha shërbimet në një vend

Ferizaj për pak kohë me ndërtesë të re të Komunës dhe me pikë shërbyese në një vend për qytetarët përmes projektit "One Stop Shop".

Këtë konfirmim e morërn dje gjatë takmit që  patën me ministrin e Administratës Publike, Mahir Yagcilar, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu dhe drejtori i Urbanizmit, Lulzim Aliu.

Një godine moderne, me hapësira shërbyese për qytetarët dhe krejt në funksion të standardeve e reformave të shërbimeve e administatrës komunale është synimi ynë që ferizajasve t'i ofrojmë strehën dinjitoze për kryerjen e shërbimeve.

Autor: RTKlive