Zbulohet shtatorja e atdhetarit Myhedin Shehu

Zbulohet shtatorja e atdhetarit Myhedin Shehu

Sot në Rahovec mbahet akademi përkujtimore dhe zbulohet shtatorja e atdhetarit, Shejh Myhedin Shehu.

Aktiviteti organizohet nga kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, i cili po ashtu merr pjesë në akademi dhe në zbulimin e shtatores.