Therje me thikë në Prishtinë

Therje me thikë në Prishtinë

Një person ka kërkuar ndihmë mjekësore pasi që i njëjti ishte sulmuar fizikisht me thikë nga persona të panjohur .

Viktima nuk është intervistuar dhe i njëjti ka mbetur në tretman mjekësor në QKUK. Rasti është duke u hetuar.

Autor: RTKlive