Zhduket një vajzë në Fushë Kosovë

Zhduket një vajzë në Fushë Kosovë

Një vajzë është larguar nga shtëpia në Fushë Kosovë dhe ende nuk dihet vendndodhja e saj.

Rastin e ka raportuar në Polici nënë e vajës e cila ka thënë se ajo ka dal nga shtëpia që nga 17 korriku. Policia thotë se rasti është duke u hetuar.

Autor: RTKlive