Princi Leka: Krenohemi me ty Ramush

Princi Leka: Krenohemi me ty Ramush

Princ Leka II pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj dhe fetës nga Gjykata Speciale, ka thënë se trimëria dhe guximi ka qenë dhe është tipari më dallues i familjes Haradinaj dhe kur bashkohet me mençurinë i japin asaj përmasa kombëtare, madje edhe më gjerë, duke u bërë shembull frymëzimi për gjithë politikanet shqiptarë kudo që ata ndodhen.

“Krenohemi me ty Ramush dhe na rrit ndjenjën e përgjegjësisë për detyrimet që ka çdo shqiptar për Atdheun dhe kombin e tij”, ka thënë Leka.


MË SHUME NGA Aktuale