Brenda 24 orëve 46 aksidente dhe mbi 1mijë e 200 tiketa trafiku

Brenda 24 orëve 46 aksidente dhe mbi 1mijë e 200 tiketa trafiku

Brenda 24 orëve në vendin tonë ka ndodhur gjithësej 46 aksidente trafiku. Në raportin 24 orësh bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kohore janë shënuar 30 aksidente pa të lënduar, kurse 16 me të lënduar, derisa janë shënuar hiç më pak se 1mijë e 236 tiketa trafiku.

Poashtu, policia e Kosovës ka arritur të arrestojë 16 persona, në mbajtje 12 kurse në vuajtje të dënimit 1 person. 

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Aktuale