Vidhen para në xhaminë e Shtimes

Vidhen para në xhaminë e Shtimes

Persona të panjohur kanë thyer derën e një xhamie në Shtime, dhe prej aty janë vjedhur një çantë me rreth 50 euro dhe incizuesi i kamerave të sigurisë.

Rasti në hetime.