Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafir i parë do të jetë Egzon Bunjaku - ideator i iniciativës  “platforma online për regjistrim të librave "libra me zë"

Kurse Ilir Murtezaj - Drejtor i ATK-së, do të flas për të hyrat për 6 mujorin e parë nga ATK.

Për fluksin e bashkatdhetarëve, pritjet në pikat kufitare, nga Merdarja do të ketë lidhje të drejtpërdrejt.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-s