Dorëhiqet ministri britanik, Alan Duncan

Dorëhiqet ministri britanik, Alan Duncan

Duncan ka dhënë dorëheqjen disa orë para se të përfundojë votimi për udhëheqjen e Partisë Konservatore.

Ministri i Britanisë së Madhe për Evropën dhe Amerikën, Alan Duncan, ka dhënë dorëheqje.

Ai kishte përjetuar polemika të ashpra në lidhje me procesin e Brexit-it me ish-ministrin e jashtëm të vendit, Boris Johnson, i cili pritet që të fitojë udhëheqjen e partisë./aa/