Robin Williams kujtohet nga djali i tij

Robin Williams kujtohet nga djali i tij

Zachary Williams ka kujtuar babanë e tij të ndjerë, Robin Williams.

Djali i aktorit dhe komedianit të ndjerë foli në një intervistë për Good Morning Britain.

“Ishte e trishtueshme të shihja dikë që po vuante ashtu. Si një anëtar i familjes dhe një fëmijë, ju doni të bëni gjithçka që mundeni për të lehtësuar dhimbjet”, shpjegoi ajo.

“Ka pasur raste kur ndihesha i pafuqishëm nga ana ime, nuk e dija se çfarë të bëja ose si mund t’i ndihmoja”.

Robin vdiq pasi u vetëvra në gusht të vitit 2014 në moshën 63 vjeçare.