Adrianne Palicki ndahet nga burri dy muaj pas martesës

Adrianne Palicki ndahet nga burri dy muaj pas martesës

Adrianne Palicki dhe Scott Grimes, janë ndarë pas vetëm dy muaj martesë, raporton TMZ.

Ish-çifti u fejua në janar ndërkaq u martua në maj.

Adrianne ishte ajo që parashtroi kërkesë për divorc, sipas mediave. Kjo ndarje shënon divorcin e parë të saj ndërkaq të tretin për Scott.

Ata nuk kanë fëmijë dhe nuk dihet ende shkaku që çoi deri tek ndarja.