Selena Gomez në Itali për ditëlindje – por me kë?

Selena Gomez në Itali për ditëlindje – por me kë?

Selena Gomez festoi ditëlindjen e 27-të në Itali.

Këngëtarja dhe aktorja u vu re duke shijuar ditën në Romë.

Selena ishte e shoqëruar nga disa miq përfshirë producentin Andrea Iervolino.

“Selena erdhi me një grup miqsh. Ata po hanin karavidhe, makarona me salcë, vodka dhe sallata të ndryshme”, tha një burim për E!News.