Maqedonia dhe Bullgaria do të bashkëpunojnë në luftën kundër trafikimit

Maqedonia dhe Bullgaria do të bashkëpunojnë në luftën kundër trafikimit

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Bullgarisë sot do të nënshkruajnë protokollin për bashkëpunim në luftën kundër trafikimit me njerëz.

Protokolli do të nënshkruhet në Ohër nga Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski dhe zv. kryeministri i Bullgarisë për Rendin dhe Sigurinë Publike dhe Ministër i Mbrojtjes, Krasimir Karakaçanov.

Protokolli parashikon bashkëpunimin ndërmjet institucioneve kompetente dhe shkëmbimit të informacionit që synon mbështetjen dhe mbrojtjen e viktimave të trafikimit të qenieve njerëzore.


MË SHUME NGA Rajoni