Martohet Sean Gunn

Martohet Sean Gunn

Sean Gunn është një burrë i martuar!

Aktori 45 vjeçar u martua me të dashurën e tij Natasha HalevI.

Çifti u martua më 15 qershor në Kaliforninë Jugore dhe vëllai i Sean, James Gunn, zyrtarizoi ceremoninë.

Në mesin e mysafirëve të dasmës ishin Judy Greer, Jenna Fischer, Jennifer Holland, bashkëshortja e tij Keiko Agena dhe Amy Sherman-Palladino.