Bërns në Kuvendin e RMV-së

Bërns në Kuvendin e RMV-së

Ambasadorja e sapoemëruar e SHBA-së në vend Kejt Meri Bërns sot do ta vizitojë Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut ku do të ketë takim me kryetarin Talat Xhaferin.

Krahas kësaj, Xhaferi sot në Dhomën legjislative do të mbajë takim joformal me përfaqësues të mediave ku do të bisedohet për aktivitetet rrjedhëse dhe të ardhshme të Kuvendit.