Haradinaj përgëzon organizatorët e “Sunny Hill” dhe “DokuFest”

Haradinaj përgëzon organizatorët e “Sunny Hill” dhe “DokuFest”

Kryeministri në largim, Ramush Haradinaj ka theksuar se përmes festivaleve ndërkombëtare, si “Sunny Hill” dhe “DokuFest”, Kosova po dëshmon vlera të mëdha në kulturë dhe aftësi në organizime me peshë globale.

Postimi i Haradinajt në Facebook:

Përmes festivaleve ndërkombëtare, si “Sunny Hill” dhe DokuFest, Kosova po dëshmon vlera të mëdha në kulturë dhe aftësi në organizime me peshë globale. Mbresëlënës fakti se angazhimi i pandalshëm i krijuesve të këtyre festivaleve, po mbledh rreth vetës turistë të shumtë, adhurues dhe njerëz të njohur të botës së filmit e të muzikës dhe e rëndit Kosovën në hartën e ngjarjeve të mëdha globale. Përgëzoj këngëtaren tonë me famë botërore Dua Lipa dhe organizatorët e DokuFest, që po iu ofrojnë qytetarëve të këtij vendi një atmosferë të gjallë e përplot entuziazëm. Falemnderit të gjithë atyre që na bëjnë krenarë me veprat e tyre.

RH