Rrjedhin pamjet e Galaxy Note 10+ dhe Note 10+ 5G

Rrjedhin pamjet e Galaxy Note 10+ dhe Note 10+ 5G

Samsung do të zbulojë formacionin Galaxy Note10 nesër, më 7 gusht dhe tani pothuajse dijmë gjithçka për telefonat, nga pamjet tek internalët, madje edhe fakti që të gjitha modelet, përveç Verizon në SHBA do ta transportojnë atë me procesorin Exynos. 

Kur bëhet fjalë për versionin 5G të Note10, nuk duket se ka ndonjë ndryshim në pamje krahasuar me modelin “standard”, të paktën kjo është ajo çka sugjerojnë këta dy prezantues të rrjedhur. 

Ndryshimet duhet të jenë nga brenda, ku Verizon do të marrë çipin Snapdragon 855 me modem X50, ndërsa pjesa tjetër e botës do të vijë në Exynos.

Varianti 5G duhet të vijë gjithashtu me sasi masive memorie dhe ruajtje, në 12 GB RAM, dhe 1 TB hapësirë ruajtje, përkatësisht.


MË SHUME NGA Tech