iPhone i 2021 mund të sjell Face ID dhe gjithashtu Touch ID

iPhone i 2021 mund të sjell Face ID dhe gjithashtu Touch ID

Kohët e fundit ka pasur shumë thashetheme në lidhje me kthimin e identifikimit përmes prekjes (Touch ID) të Apple në iPhone-ët e modeleve të ardhshme. 

Disa madje shkuan aq larg sa sugjeruan që Apple mund të hiqte Face ID nga iPhone-et e tyre në mënyrë që ta zëvendësojë atë funksion të veçantë biometrik të sigurisë me një skanues të gjurmëve të gishtërinjve në ekran.

Ming-Chi Kuo kohët e fundit parashikoi që iPhone 2021 mund të ketë si aftësi për ID Face ashtu edhe Touch ID. 

Kuo konfirmoi thashethemet e mëparshme se Touch ID po bën një rikthim, meqenëse Apple ka mundësi të përdorë një skanues të gjurmëve të gishtërinjve në ekran, por, përveç kësaj, Kuo beson se Apple do të vazhdojë të ofrojë veçoritë e tyre të Face ID në iPhone 2021.