Pas 8 vitesh negociata, myslimanët lejohen ta falin Bajramin në New Jerseyt

Pas 8 vitesh negociata, myslimanët lejohen ta falin Bajramin në New Jerseyt

Myslimanët e Amerikës janë lejuar më në fund të falin Namazin e Bajramit në Stadiumin Metlife në New Jersey.

Negociatat mes Bashkësisë Islame të Neë Jerseyt dhe zyrtarëve të stadiumit kanë zgjatur plot 8 vite.

Stadiumi morri një pamje të bukur dhe u stërmbush nga myslimanët që e falën namazin në barë.