Një femër sulmohet me shkop të drurit në Podujevë

Një femër sulmohet me shkop të drurit në Podujevë

Një femër në Podujevë, ka informuar se është sulmuar me një shkop të drurit nga një person i cili ka probleme psikike.

Policia rastin e ka cilësuar dhunë në familje.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.