​Theret me thikë një person në Ferizaj

​Theret me thikë një person në Ferizaj

Një person është therur me thikë nga një person i pa njohur në Ferizaj.

Ai ka kërkuar ndihmë mjekësore në spitalin e Ferizajt dhe pastaj është dërguar në QKUK për tretman mjekësor.