Gjumi cilësor ndikon në humbjen e peshës

Gjumi cilësor ndikon në humbjen e peshës

Gjatë natës trupi juaj djeg 300 deri në 400 kalori.

Ekspertët pretendojnë se gjumi cilësor mund të kontribuojë në humbjen e peshës, ashtu sikurse ushtrimet fizike.

Por duhet t’u përmbaheni disa zakoneve:

Ta keni freskët në dhomë7 Bedtime Habits That Can Help Us Lose Weight

Shkoni në shtrat dhe zgjohuni në të njëjtën kohë
7 Bedtime Habits That Can Help Us Lose Weight

Mos u merrni me pajisjet teknologjike gjatë natës
7 Bedtime Habits That Can Help Us Lose Weight

Pini çaj bimor
7 Bedtime Habits That Can Help Us Lose Weight