Arrestohet pasi ka shitur veturën e huazuar

Arrestohet pasi ka shitur veturën e huazuar

Një person është arrestuar në Fushë Kosovë, pasi që i njëjti pasi ka huazuar veturën, pronë e viktimës mashkull dhe të njëjtën i ka shitur personi të tret.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.