Kërkohej nga Policia, sulmon policët gjatë arrestimit

Kërkohej nga Policia, sulmon policët gjatë arrestimit

Dy zyrtarë policor janë arrestuar në Ferizaj, pasi janë sulmuar nga një person i cili ishte në arrati.

Ai kërkohet për një rast të ndodhur më 07 gusht.

Gjatë arrestimi i dyshuari ka sulmuar zyrtarët policore dhe si pasojë janë lënduar dy zyrtar policor. I dyshuari dhe zyrtarët policor kanë pranuar tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.