Hoxhaj:Kosova do të punojë me Borrellin dhe Spanjën për njohje dhe integrim

Hoxhaj:Kosova do të punojë me Borrellin dhe Spanjën për njohje dhe integrim

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka vlerësuar një shkrim të publikuar në rrjetin social Twitter, i cili fliste për rolin e ministrit të Jashtëm spanjoll, Josep Borrell, në Ballkan.

Hoxhaj, në shpërndarjen e këtij shkrimi të Petrit Selimit, ka thënë se praktika e politikës së jashtme kosovare është bashkëpunimi, kështu që Kosova do të punojë me Borrell dhe vendin e tij Spanjën.

“Siç e dini, praktika e politikës sonë të jashtme është bashkëpunimi, kështu që Kosova do të punojë me Borrell dhe vendin e tij Spanjën drejt njohjes dhe Integrimit europian për rajonin, por ne gjithashtu do të jemi vigjilent”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.


MË SHUME NGA Aktuale