BMW 4 Series tërësisht i ri, do të lansohet në fillim të muajit që vjen

BMW 4 Series tërësisht i ri, do të lansohet në fillim të muajit që vjen

Stili që do të ketë, është bazuar shumë në M3 dhe M4.

Modelin 3 Series, BMW e prezantoi në Paris Motor Show, ndërsa tani mësohet se 4 Series tërësisht i ri, do të lansohet në fillim të miajit që vjen në Frankfurt Auto Show.

Reporterët që merren me vetura të reja, këtë model e kanë parë teksa transportohej, si dhe derisa testohej në rrugë me borë.

Megjithëse shtresat e kamuflazhit ia fshehin dukjen, vërehet se është bazuar në gjuhën dizajnuese të M3 dhe M4, që janë pëlqyera shumë.

Data 12 shtator, kur zhvillohet ky aktivitet, do të sjellë edhe X6 SUV, që është një angazhim i fuqishëm i BMW për të organizim ku do prezantohet shumë mirë.