Veseli për PDK: E re, e freskët, plot entuziazëm, kuadro të kualifikuara

Veseli për PDK: E re, e freskët, plot entuziazëm, kuadro të kualifikuara

"E re, e freskët, plot entuziazëm, me kuadro të kualifikuara dhe të gatshme për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë". Kjo është PDK-ja, sopas kryetarit të saj Kadri Veseli.

Përmes një postimi në Facebook, Veseli ka thënë se "Ne e ndryshojmë vendin duke ndryshuar vetveten". 

Postimi i plotë:

Ne e ndryshojmë vendin duke ndryshuar vetveten dhe duke krijuar hapësirë më të madhe për gratë dhe të rinjtë që të bashkohen në rrugëtimin tonë.

Kjo është PDK-ja, e re, e freskët, plot entuziazëm, me kuadro të kualifikuara dhe të gatshme për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë!


MË SHUME NGA Aktuale