Sandviç i nxehtë që jua rritë disponimin:Domate e fërguar me sandviç djathi

Sandviç i nxehtë që jua rritë disponimin:Domate e fërguar me sandviç djathi

Përbërësit:

– Disa rriska bukë
– 1 ose 2 domate
– 100g djathë
– Vaj për fërgim

Instruksionet:

– Preni domatet dhe djathin
– Nxejeni tiganin dhe shtojani pak vaj
– Fërgojeni njërën pjesë të bukës dhe pastaj kthejeni në anën tjetër
– Vendosni domatet dhe djathin përmbi bukë dhe mbulojeni tiganin me kapak
– Shërbeni sandviçët posa djathi të shkrihet.

Ju bëfshin mirë!