Tolaj e Berisha nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Tolaj e Berisha nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

Kryetari i Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Valon Tolaj, ka nënshkruar sot një marrëveshje të shumëpritur me sekretarin e Ministrisë së Administratës Publike, Arton Berisha.

Marrëveshja e mirëkuptimit mundëson mbylljen e procedurave për nisjen renovimit të objektit për nevoja të AKP-së.

“Sot, bashkë me sekretarin Arton Berisha, nënshkruam marrëveshje mirëkuptimi, e cila mundëson mbylljen e procedurave për nisjen renovimit të objektit për nevoja të AKP-së.

E patolerueshme që një staf i mrekullueshëm e profesional, të punojë në hapësirat ekzistuese me rrezik edhe shëndetësor dhe që nuk plotëson as minimalisht kriteret për punë.

Falënderim për ministrin Mahir Yağcilar për mbështetjen dhe bashkëpunimiin” shkruan Tolaj në njoftim.

 

 


MË SHUME NGA Ekonomi