Një indonezian ecën 700 kilometra mbrapa për të shpëtuar pyjet

Një indonezian ecën 700 kilometra mbrapa për të shpëtuar pyjet

Indoneziani Medi Bastoni ecën 700 kilometra mbrapa në përpjekje për të tërhequr vëmendjen për shkatërrimin e pyjeve në Java.

Bastoni e filloi sfidën e tij në 18 korrik dhe planifikon ta përfundojë në kryeqytetin Xhakartë, raporton AP.