Pastroni aksesorët me detergjentë të xhamave

Pastroni aksesorët me detergjentë të xhamave

Aksesorët pos që iu bëjnë të dukeni bukur ato ndikojnë edhe emocionalisht tek ju.

Kur jeni i dhënë shumë pas tyre kujdeseni edhe për mirëmbajtjen e tyre.

Për të pastruar më lehtë aksesorët duhet të merrni detergjentin e xhamave, ka mundësi të ketë efekt pozitiv.

Duhet të vendosni bizhuteri në një tas, dhe pastaj derdhni detergjent të xhamave mjaftueshëm për ta mbuluar plotësisht.

Lërini për një minutë pastaj hiqini dhe fërkojini me furçë dhëmbësh.