Lëngu që shëron shumë sëmundje

Lëngu që shëron shumë sëmundje

Kjo bombë me vitamina përbëhet nga përbërësit lehtë të arritshëm, por që janë shumë të shëndetshëm. 

Përgatiteni lëngun thjesht dhe shpejt. Për fillim të gjithë përbërësit i preni në rriska, e me ndihmën e blenderit nxirrni lëngun prej tyre.

Për përgatitje ju nevojitet një panxhar, dy karota dhe një mollë. Lëngu eliminon qelizat e dëmshme në organizëm, e njëkohësisht edhe parandalon rritjen e tyre. Nevojitet ta konsumoni tre muaj. Pas përgatitjes lëngun për një orë e lini në frigorifer, por mbani mend se duhet ta përgatisni në kavanoz. Lëngun përdoreni gjysmë orë para kafjallit. 

Së pari përgatitni lëngun nga panxhari, të cilin duhet ta ftohni në enë të hapur. Kështu eliminohen disa substanca të dëmshme. Ky lëng parandalon zhvillimin e qelizave të kancerit, parandalon sëmundjen e mëlçisë dhe të veshkave, por shëron edhe të thatin.