Si ta mbani ushqimin të freskët

Si ta mbani ushqimin të freskët

Sigurisht që të gjithë jemi admirues të ushqimit të mirë dhe të freskët.

Por shpeshherë ne nuk mund të i rrimë gati atij dhe përfundojmë me ushqime jo të freskëta dhe shpesh detyrohemi të i hedhim.

E sidomos atyre ushqimeve me përbërës natyror, janë më të vështirë për tu ruajtur sepse nuk përmbajnë asnjë lloj kemikatesh helmuese që të ruhet ushqimi, andaj këtu gjeni disa mënyra të lehta për ta ruajtur atë.

Shikojeni videon e mëposhtme.