Epstein do të varroset në një varr të pa shënjuar

Epstein do të varroset në një varr të pa shënjuar

Jeffrey Epstein, miliarderi amerikan i vetëvrarë në burg pas akuzave për pedofili, raportohet se u varros në një varr të pa shënjuar pranë prindërve të tij, emrat e të cilëve u hoqën nga një gur varri për të parandaluar vandalizmin, sipas disa mediave amerikane.

Në hapësirën e prindërve të tij në varrezat IJ Morris në Florida, ylli i Davidit u zëvendësua me një pllakë të zbrazët.

Vendimi besohet të jetë marrë për të mbrojtur varret nga vandalët, të cilët kanë kërcënuar si pasojë e praktikave pedofile të Epsteinit.

Ky miliarder vrau veten në burg më 10 gusht ndërsa po priste gjyqin për akuzat që ai drejtoi një grup prostitucioni me fëmijë të trafikuar.

Epstein, i cili u arrestua më 6 korrik, u deklarua i pafajshëm për akuzat e trafikimit njerëzor që përfshinin dhjetëra vajza të mitur, të moshës 14 vjeç, midis viteve 2002 dhe 2005.

Ai më parë pranoi në shkelje të të miturve në vitin 2008 dhe kaloi 18 muaj në burg pasi ra dakord për një marrëveshje për pranimin e fajësisë.