Miley Cyrus mbështet nga Madonna

Miley Cyrus mbështet nga Madonna

Këngëtarja njohur, Miley Cyrus, është ndarë pas shtatë muajve martesë nga aktori Liam Hemsworth.

Menjëherë pas ndarjes këngëtarja është në lidhje Kaitlynn Carter, për këtë lidhje ajo u akuzua shumë nga njerëzit duke i thënë se ajo e ka tradhtuar Liam.

Pa të gjitha komenteve Miley reahoi me një postim të gjatë në Tëitter ku ka thënë se ajo nuk e ka tradhtuar Liam dhe se kjo nuk ka qenë arsyeja e ndarjes së tyre.

Këngëtarja Madonna, i doli në mbrojtje Cyrus, duke i komentuar në Twitter.

“’Faleminderit Zotit! Ti je një njeri! Një grua që ka jetuar. Nuk ka nevojë të kërkojë falje !!”,ka shkruar Madonna.