Orlando Bloom: Më pëlqen të evoluoj në një lidhje të dashurisë

Orlando Bloom: Më pëlqen të evoluoj në një lidhje të dashurisë

Aktori i njohur, Orlando Bloom, është i fejuar me këngëtaren, Katy Perry.

Bloom ka thënë se ata janë duke u dashuruar shumë, sa që po krijojnë momente të vogla që t’i mbërrin të mëdhatë.

“Ne të dy jemi plotësisht të vetëdijshëm se është një mal për t’u ngjitur dhe se ai mal nuk do të ndalet, për sa i përket një lidhjeje, unë mendoj se është kështu së paku”.

“Më pëlqen të evoluoj për fat të mirë edhe Katy e do këtë”, tha Bloom në një intervistë për “Sunday with Willie Geist”.