​Vjedhin para në kishë

​Vjedhin para në kishë

Persona të pa njohur kanë depërtuar në brendi të kishës në fshatin Vrbeshtic të Shtërpcës dhe kanë vjedhur para të gatshme.

Rasti është duke u hetuar.