Veseli dhe Hamza vizitojnë sot Doganën

Veseli dhe Hamza vizitojnë sot Doganën

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli dhe ministri në detyrë i Financave do të vizitojnë Doganën e Kosovës.

Kjo vizitë do të bëhet në zyrat qendrore të Doganës në Prishtinë në ora 10:30.

Veseli në Doganë do të shkoj në kuadër të vizitave të vazhdueshme që po bën ditëve të fundit.