Tani edhe patiket me teknologji, “Nike Huarache” tejkalon pritshmërit

Tani edhe patiket me teknologji, “Nike Huarache” tejkalon pritshmërit

“Nike” po vazhdon të ndërtojë linjën e saj të këpucëve të linjës Adapt, dhe modelet e saj më të reja kanë teknologji që i qojnë ato në një nivel tjetër.;

Të enjtën “Nike” ka njoftuar një rindërtim të linjës “Huarache. Versioni i ri i atleteve 2019 është kombinim i elementeve të dizajnit ‘Huarche’ me teknologjinë e kompanisë motorrike FitAdapt.

Përmes një aplikacioni që do mund të e merrni në iPhone apo edhe në orën e mençur ju do të jeni në gjendje të kontrolloni ngjyrën e këpucëve apo do mund të i kontrolloni këpucët me zërin tuaj.

Shikoni videon më poshtë: