Diskutohet për përcaktimin e çmimeve të produkteve medicinale

Diskutohet për përcaktimin e çmimeve të produkteve medicinale

Komisioni për përcaktimin e çmimeve të produkteve medicinale mban punëtori informuese për subjektet farmaceutike lidhur me zbatimin e këtij udhëzimi.

Në këtë punëtori merr pjesë dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Shëndetësi