SHBA, lansohet aplikacioni i takimeve të dashurisë “Facebook Dating”

SHBA, lansohet aplikacioni i takimeve të dashurisë “Facebook Dating”

Facebook lansoi të enjten shërbimin e tyre të takimeve të dashurisë, në Shtetet e Bashkuara, vendi i 20-të ku funksioni ka filluar tashmë funksionimin.

Dating në Facebook ekziston brenda aplikacionit Facebook. 

Pëlqimet e mundshme që vijnë në Facebook Dating nuk janë nga miqtë tuaj ekzistues në Facebook, por përkundrazi përdoruesit e tjerë të Facebook-ut të cilët gjithashtu përdorin shërbimin.

Facebook Dating është krijuar për të garuar me aplikacione të njohura për takime si Tinder dhe Bumble, dhe dizajni i shërbimit të Facebook do të jetë i njohur për ata që kanë përdorur shërbimet rivale. 

Ashtu si në Hinge, përdoruesit mund të shprehin interes për një partner të mundshëm duke pëlqyer profilin e tyre ose duke komentuar një foto ose aspekt tjetër të profilit të tyre. 

Ju gjithashtu mund të shihni profilet e njerëzve që kanë shprehur interes për ju të parët. 

Për më tepër, përdoruesit mund të zgjedhin nëse duan të shohin partner të mundshëm me të cilët kanë miq të përbashkët, duke aktivizuar ose fikur një funksion në Facebook Dating.