Shiu dhe era e fortë në Mamushë dëmton bujqit

Shiu dhe era e fortë në Mamushë dëmton bujqit

Shiu dhe era e fortë dje në Mamushë ka shkaktuar shumë dëme tek bujqit.

Në disa fotografi që kanë ardhur në redaksinë e lajmi.net shihet se janë dëmtuar shumë sera.

Bujqit e Mamushës për lajmi.net kanë thënë se janë dëmtuar shumë nga shiu i rrëmbyeshëm dhe era.

Dje edhe qyteti i Prizrenit është goditur nga një stuhi e fortë shiu.


MË SHUME NGA Nacionale